Saturday, January 22, 2011

salam.......hari ini, kEnaPa mEsTi aKu?    berhenti seketika ya....im still thinking about the ending....huhu....
arini, nk cita salah satu hobi aku (hobi lain makan, tido etc).......hobi aku ni xda la extraordinary sgt juz biasa2 ja....aku ni suka mengumpul tapi bukan mengumpul setem.....kereta sport pon bukan (maybe in da future) .... 
i love to collect teddy bear.... tp bukan suma jenis teddy tau....aku suka teddy strawberry ja....










tadaa!!!!!!!!!!!!!



yg kale merah dah tercabut bunga dia....huhu...usang skit yg 2.....



macam mana la aku bleh ska benda2 alah ni??

ceritanya bermula bila aku merajuk dengan somebody......siapa???????
i will tell you guys later....not today ok????

at dat time, we were in a school trip to cameron highlands... i was 15......pas pmr......then, we visited a strawberry farm.....
bukan nk tgk sgt pon....nk makan ja lebih......
pernah pergi strawberry farm tak? kan ada kedai yg jual macam2 bendalah tp sumanya strawberry....prasan x???

aku yg agak kebudak-budakan ni pon tros la menerpa ke arah kedai 2....
then,  trnmpk la teddy ni (yg kale merah).....cute bangat....
aku pon ckap (monolog luaran)   "comeinya......"
pas2 ada sorang mamat x ensem ni menyampuk cakap teddy 2 x comei la....buruk la.....aku mcm budak2 la....mcm2 dia bantai aku.....

aku pon merajuk arrr......trus blah dari situ....dah la tyme dia cakap 2, membe2 aku suma ada....malu siot!!!!!!!!!!

aku duduk la kt luar kdai sorang2......feeling la konon....

tiba2, aku nmpk ada teddy yg mamat tu ckp x cute tadi kat tepi aku.....dia beli kat aku rupanya!!!!!!!!!!!


hehehe......

misi aku berjaya.....tak yah la aku bazirkan dwet aku tok beli bnda 2 kan......(aku bkn amek kesempatan.....cuma nak berjimat cermat...take note ok???)

itulah ceritanya....

since that tyme la aku suka beli benda ni.....cam comei plak bila kumpul banyak2.... so, spa yg ada nmpk bnda ni. belikan tok aku ya......hehehe























and the latest addition to the family is.......................




































































kuning!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amacam????


comel tak?????

oh, lpa plak nk cakap.....ada 1 lg.....kale orange tp susah la nk upload gambar....wi fi prob....huhu.... lain kali ya....:)


2 comments:

  1. ehh.. yg kuning neyh yg na plak?? aku pena tg0k x

    ReplyDelete
  2. ha....brg baek pnya ni...bru ja sampai...

    ReplyDelete